Irié kleding

Sueo Irié begon zijn carrière in 1968 in Parijs. Deze Japanse ontwerper begon zijn loopbaan bij modemerk Kenzo. Zijn ontwerpen heeft hij sindsdien steeds ontwikkeld en in 1983 startte hij zijn eigen label. Sindsdien is dit modemerk bij veel vrouwen ontzettend populair. De collecties van Irié zijn altijd weer fris en vernieuwend, mede door het zelf ontwikkelen van de verschillende stoffen. Het Franse straatleven is voor deze ontwerper een inspiratiebron, die steeds weer terug te vinden is in zijn collecties. Pauw.com heeft deze modelijn in ruime mate in het assortiment.
Comfortabele kleding

Irié heeft voor elke vrouw draagbare kleding. Een voordeel is het kreukvrij vervoeren van deze kledingstukken. Door het handig opvouwen, zal het kledingstuk niet kreuken. Het kenmerk is de elastane die in elk kledingstuk van Irié te vinden is. Geweldige mode voor de reislustige vrouw.
Comfortabele stretch kwaliteit

De Irié Wash lijn is in het assortiment van Pauw.com in ruime mate te vinden. Elk seizoen komen er weer verrassende ontwerpen met een heerlijk draagcomfort en fijne stretchkwaliteit op de markt. Het ingetogen karakter van de Irié ontwerpen, zien we elk seizoen weer terug in neutrale kleuren met een afwisseling van hier en daar gestreepte en gestipte ontwerpen. Kijk voor uitgebreide aanbod in de webshop van Pauw.