Modemerk Alanui

Dit modemerk is niet zomaar kleding die je elke dag tegenkomt. Deze handgemaakte knitwear, die voor een gedeelte is samengesteld uit kwaliteits cashmere, kun je herleiden naar de Indiaanse-Amerikaanse iconografie. Carlotta Oddi is ontwerpster van deze luxe kleding. De concepten zijn allemaal uniek. Een vest gemaakt door de handwerksters die voor Alanui werken, zijn ongeveer 15 uur bezig om één kledingstuk te vervaardigen. Carriagi cashmere is één van de materialen, die met 980 gram, aan elk ontwerp wordt toegevoegd.
Kleding geschikt voor dames en heren

In de collectie van Pauw.com zitten ontwerpen voor zowel mannen als vrouwen. De vesten die Alanui op de markt heeft gebracht voelen aan als een deken. Je trekt een vest aan en wil deze niet meer uit doen. Comfortabel, aangenaam en behaaglijk zijn de kernwoorden van deze luxe kleding. De prachtige Indiaanse prints zijn altijd actueel en hebben een fantastische uitstraling. Zowel mannen als vrouwen moeten eigenlijk één vest tot hun beschikking hebben. Een duurzaam product, waar je jaren plezier van hebt.
Online aanschaffen

Deze kleurrijke jaquard kleding die op een speciale manier gemaakt wordt kan op simpele wijze online worden aangeschaft bij Pauw.com. De unieke ontwerpen bieden elk persoon een fantastisch kledingstuk, welke op verschillende manieren kan worden gedragen. De mogelijkheid om dit kledingstuk als statement piece jas te dragen of als vest zit hem in de luxe van elk buitengewoon ontwerp.