Golden Goose; luxe kleding & schoenen

Golden Goose is een kleding en schoenenmerk, wat sinds het jaar 2000 op de markt is. Een luxe kledinglijn die door twee Venetianen worden ontworpen. Door inspiratie die zij krijgen van de lokale tradities en hun vakmanschap, ontstaan de meest artistieke kledingstukken. Deze kleding heeft stijl en is elegant. De beide ontwerpers streven naar duurzame kleding met een zeer nauwkeurig oog voor detail. De Superstar sneakers komen elke seizoen weer terug in de schoenen-modelijn en zijn altijd op voorraad bij Pauw.com.
Winterseizoen 2017

Het winterseizoen laat een aantal creaties van Goose zien, die aantrekkelijk zijn en een luxe look hebben. Goudkleurige stoffen en textiel voorzien van een simpel ruitje, zijn de toonaangevende trends deze winter. Ook felroze, wijde broeken zijn hot dit seizoen. Het modebeeld in jassen voor de heren, zijn in natuurlijke groene tinten en voorzien van een grote bontkraag. Deze luxe kleding is zeer actueel maar laat tegelijkertijd klassieke details zien. Voor veel mensen prettig draagbare kleding die duurzaam is en dus vele seizoenen gedragen kan worden.
Online aanschaffen

Pauw.com heeft een flink aantal kledingstukken en schoenen van Golden Goose in het assortiment. Wilt u life komen winkelen bij Pauw, dan bent u van harte welkom. U kunt ten alle tijden persoonlijke hulp krijgen zowel in de winkel als online. Ga voor inspiratie naar de website en laat u informeren over de vele mogelijkheden.