Heerlijk sporten in goed zittende kleding

Ik ben een fanatiek sporter. Mijn streven is om ongeveer drie keer per week in de sportschool te zitten. Ik doe veel aan krachttraining en de laatste maanden ben ik aardig wat gegroeid. Nu zocht ik naar nieuwe sportkleding. Een maatje van mij uit de sportschool zei dat ik op GorillaWear.com moest kijken, zijn broer bestelde daar ook altijd kleding. Die middag ging ik meteen kijken online en de kleding zag er best wel tof uit. Op vrijwel alle shirts is de print van een gorilla gedrukt, hun handelsmerk. Ik besloot om te beginnen een paar shirts en shorts te bestellen. De site zag er professioneel uit dus ik ging er wel vanuit dat de kleding van goede kwaliteit was.

Een aantal dagen later kwam mijn bestelling al binnen, net toen ik wilde gaan sporten. Ik kon de kleding meteen uitproberen en ik moet zeggen dat het erg lekker zat. Het klinkt wellicht overdreven, maar ik had ook echt het gevoel alsof mijn sportprestaties verbeterden doordat ik goede kwaliteit kleding aanhad. Het zweet werd goed afgevoerd en het shirt kleefde niet aan mijn lijf na een intense work-out. Vanaf nu bestel ik mijn sportkleding altijd bij GorillaWear, zeker weten hoor!

Modemerk Alanui

Dit modemerk is niet zomaar kleding die je elke dag tegenkomt. Deze handgemaakte knitwear, die voor een gedeelte is samengesteld uit kwaliteits cashmere, kun je herleiden naar de Indiaanse-Amerikaanse iconografie. Carlotta Oddi is ontwerpster van deze luxe kleding. De concepten zijn allemaal uniek. Een vest gemaakt door de handwerksters die voor Alanui werken, zijn ongeveer 15 uur bezig om één kledingstuk te vervaardigen. Carriagi cashmere is één van de materialen, die met 980 gram, aan elk ontwerp wordt toegevoegd.
Kleding geschikt voor dames en heren

In de collectie van Pauw.com zitten ontwerpen voor zowel mannen als vrouwen. De vesten die Alanui op de markt heeft gebracht voelen aan als een deken. Je trekt een vest aan en wil deze niet meer uit doen. Comfortabel, aangenaam en behaaglijk zijn de kernwoorden van deze luxe kleding. De prachtige Indiaanse prints zijn altijd actueel en hebben een fantastische uitstraling. Zowel mannen als vrouwen moeten eigenlijk één vest tot hun beschikking hebben. Een duurzaam product, waar je jaren plezier van hebt.
Online aanschaffen

Deze kleurrijke jaquard kleding die op een speciale manier gemaakt wordt kan op simpele wijze online worden aangeschaft bij Pauw.com. De unieke ontwerpen bieden elk persoon een fantastisch kledingstuk, welke op verschillende manieren kan worden gedragen. De mogelijkheid om dit kledingstuk als statement piece jas te dragen of als vest zit hem in de luxe van elk buitengewoon ontwerp.

Irié kleding

Sueo Irié begon zijn carrière in 1968 in Parijs. Deze Japanse ontwerper begon zijn loopbaan bij modemerk Kenzo. Zijn ontwerpen heeft hij sindsdien steeds ontwikkeld en in 1983 startte hij zijn eigen label. Sindsdien is dit modemerk bij veel vrouwen ontzettend populair. De collecties van Irié zijn altijd weer fris en vernieuwend, mede door het zelf ontwikkelen van de verschillende stoffen. Het Franse straatleven is voor deze ontwerper een inspiratiebron, die steeds weer terug te vinden is in zijn collecties. Pauw.com heeft deze modelijn in ruime mate in het assortiment.
Comfortabele kleding

Irié heeft voor elke vrouw draagbare kleding. Een voordeel is het kreukvrij vervoeren van deze kledingstukken. Door het handig opvouwen, zal het kledingstuk niet kreuken. Het kenmerk is de elastane die in elk kledingstuk van Irié te vinden is. Geweldige mode voor de reislustige vrouw.
Comfortabele stretch kwaliteit

De Irié Wash lijn is in het assortiment van Pauw.com in ruime mate te vinden. Elk seizoen komen er weer verrassende ontwerpen met een heerlijk draagcomfort en fijne stretchkwaliteit op de markt. Het ingetogen karakter van de Irié ontwerpen, zien we elk seizoen weer terug in neutrale kleuren met een afwisseling van hier en daar gestreepte en gestipte ontwerpen. Kijk voor uitgebreide aanbod in de webshop van Pauw.

Pauw Amsterdam

Met ruim 28 winkels, verdeeld over een aantal grote steden in Nederland, is Pauw.com een begrip op de markt van de exclusieve mode. Niet zo maar wat modemerken in het assortiment, maar kledingstukken die allemaal door befaamde ontwerpers op de markt zijn gebracht. Pauw Amsterdam heeft zijn eigen kledingmerk wat door Madeleine Pauw is ontworpen. Een eigen kledinglijn voor vrouwen die een luxe uitstraling verdienen. De stoere elementen die de kleding in zich heeft zullen voor veel jonge vrouwen aantrekkelijk worden gevonden.
Tijdloos en elegant

De kledinglijn van Pauw is tijdloos. Klassiek maar toch ook met een moderne touch. Een prettige bijkomstigheid is de onderlinge combinaties die kunnen worden gemaakt. Longsleeves zijn goed te combineren bij kokerrok of legging. De getailleerde jasjes kunnen met een rok, maar ook met een broek worden gedragen. Combineer de cashmere trui met V-hals met de jaquard rok met hoge band. Een mooie cashmere shawl en uw outfit is compleet.
Bestellen

Op een simpele manier is de kleding van Pauw online aan te schaffen. Alle bestellingen worden met de grootste zorg behandeld. Binnen 5 dagen is uw pakketje geleverd. Mocht het geleverde niet in orde zijn of anders dan verwacht? Dan kunt u binnen 14 dagen retourneren. Voor meer informatie gaat u naar de website of neemt u telefonisch contact op.

Woolrich voor outdoor

Woolrich is één van de beste outdoorkledingmerken in Europa. Professionele kleding waar je tijdens ijskoude winters warm in blijft. Duurzaam, comfortabel en bescherming, zijn de kernwoorden die Woolrich te bieden heeft. Vooral de outdoorjassen en parka’s zijn voor zowel mannen als vrouwen een fantastisch kledingstuk, om onder extreme omstandigheden te dragen. De grondlegger van deze authenieke outdoorkleding is John Rich, die eerst dekens ging produceren voor de houthakkers. In de 175 jaar dat Woolrich op de markt is heeft deze zich in hoog tempo weten te ontwikkelen tot de befaamde oudoorkleding wat het nu is.
Breed assortiment jassen

Het brede assortiment jassen van Woolrich is bij Pauw.com zowel online als in de winkels aan te schaffen. Een jas waar je winterslang plezier van kunt hebben en steeds weer actueel blijkt te zijn. De originele Arctic Parka is een bekende in de collectie van Woolrich en heeft zich als jas allang bewezen. Zelfs op de Noordpool kun je deze jas dragen en hou je het warm.
Eenvoudige belijning

Woolrich staat bekend om zijn eenvoudige belijning. De ontwerpen zijn simpel en voor iedereen draagbaar. Nylon, teflon maar ook konijnenbont zijn materialen die Woolrich veelvuldig gebruikt evenals ganzendons en bont van prairiewolven.