Woolrich voor outdoor

Woolrich is één van de beste outdoorkledingmerken in Europa. Professionele kleding waar je tijdens ijskoude winters warm in blijft. Duurzaam, comfortabel en bescherming, zijn de kernwoorden die Woolrich te bieden heeft. Vooral de outdoorjassen en parka’s zijn voor zowel mannen als vrouwen een fantastisch kledingstuk, om onder extreme omstandigheden te dragen. De grondlegger van deze authenieke outdoorkleding is John Rich, die eerst dekens ging produceren voor de houthakkers. In de 175 jaar dat Woolrich op de markt is heeft deze zich in hoog tempo weten te ontwikkelen tot de befaamde oudoorkleding wat het nu is.
Breed assortiment jassen

Het brede assortiment jassen van Woolrich is bij Pauw.com zowel online als in de winkels aan te schaffen. Een jas waar je winterslang plezier van kunt hebben en steeds weer actueel blijkt te zijn. De originele Arctic Parka is een bekende in de collectie van Woolrich en heeft zich als jas allang bewezen. Zelfs op de Noordpool kun je deze jas dragen en hou je het warm.
Eenvoudige belijning

Woolrich staat bekend om zijn eenvoudige belijning. De ontwerpen zijn simpel en voor iedereen draagbaar. Nylon, teflon maar ook konijnenbont zijn materialen die Woolrich veelvuldig gebruikt evenals ganzendons en bont van prairiewolven.