Pauw Amsterdam

Met ruim 28 winkels, verdeeld over een aantal grote steden in Nederland, is Pauw.com een begrip op de markt van de exclusieve mode. Niet zo maar wat modemerken in het assortiment, maar kledingstukken die allemaal door befaamde ontwerpers op de markt zijn gebracht. Pauw Amsterdam heeft zijn eigen kledingmerk wat door Madeleine Pauw is ontworpen. Een eigen kledinglijn voor vrouwen die een luxe uitstraling verdienen. De stoere elementen die de kleding in zich heeft zullen voor veel jonge vrouwen aantrekkelijk worden gevonden.
Tijdloos en elegant

De kledinglijn van Pauw is tijdloos. Klassiek maar toch ook met een moderne touch. Een prettige bijkomstigheid is de onderlinge combinaties die kunnen worden gemaakt. Longsleeves zijn goed te combineren bij kokerrok of legging. De getailleerde jasjes kunnen met een rok, maar ook met een broek worden gedragen. Combineer de cashmere trui met V-hals met de jaquard rok met hoge band. Een mooie cashmere shawl en uw outfit is compleet.
Bestellen

Op een simpele manier is de kleding van Pauw online aan te schaffen. Alle bestellingen worden met de grootste zorg behandeld. Binnen 5 dagen is uw pakketje geleverd. Mocht het geleverde niet in orde zijn of anders dan verwacht? Dan kunt u binnen 14 dagen retourneren. Voor meer informatie gaat u naar de website of neemt u telefonisch contact op.